Mâncare din sate -
Sibiu Village Delivery

Colectăm bilunar produse proaspete și mâncare de sezon din satele județului Sibiu în orașul Sibiu. Am ales să-i susținem pe cei mai mici dintre productătorii pe care îi cunoaștem. 

#slowfoodsolidarity #manancalocal #eatlocal #sibiucounty

Cutia familiei - Family cook box

Gătim împreună rețete prietenoase propuse de Chef Ioan Bebeșelea de la Syndicat Gourmet Sibu. Ingredientele sunt proaspete și alese pe sprânceană de la producătorii Sibiu Food Hub. 

#syndicatgourmet #eatlocal #comfortfood #zerowaste

Transilvanian Brunch -
Voucher for events

În momentul în care vom putea relua activitatea în sate, vă așteptăm cu mare bucurie! Până atunci puteți sprijini activitatea noastră prin achiziționarea unui voucher pentru participare.

#transilvanianbrunch #eatlocal #sibiutourism #picnicincindrel

#SlowFoodSolidarity #MănâncăLocalÎnSibiu

Ce facem?

Piețele s-au redeschis, iar noi organizăm propria piață de desfacere a micilor producători.
Alegem cei mai mici producători pe care îi cunoaștem din satele unde am organizat brunch-uri sau picnicuri în ultimii ani. Regulile sunt în felul următor: colectăm produsele o dată la două săptămâni, în ziua de vineri și aducem produsele proaspete în Sibiu. 

Cum funcționează?

Plătim prețul integral producătorului, iar cumpărătorul achită doar serviciul de colectare. Comenzile se preiau timp de două săptămâni sau în limita stocurilor disponibile. Vă așteptăm să ridicați comanda efectuată de pe Strada Avram Iancu nr. 11, în curtea interioară, după-amiaza între orele 15:30 și 19:00.
Datele următoare sunt: 29.05.2020 și  05.06.2020.

Ce susții cumpărând?

Apreciem că susții economia locală, rurală și conștientizezi efortul făcut de oamenii din comunitatea ta. Munca lor asiduă se regăsește în gustul bucatelor.
Acționăm respectând natura și suntem recunoscători că ne oferă produse care variază în ceea ce privește gustul, aspectul sau forma, culoarea și textura.

Dezvoltăm comunități prin educație și creativitate reconectându-le cu propriul teritoriu.

Promovăm patrimoniul imaterial din zona rurală și montană
prin programe, proiecte și evenimente alternative.
Ne preocupă mai ales comunitățile mici, cultura lor gastronomică, mișcarea în natură, educația și sănătatea. De aceea propunem des concepte turistice inovative prin care vrem să atragem familii tinere cu copii să se implice 🙂

În 2020 puteți descoperi activitatea asociației și prin intermediul unor pachete de vizitare în Transilvania.
100% ecoturism și slow travel garantat 🙂