Warning: A non-numeric value encountered in /home/manancal/public_html/wp-content/plugins/advanced-flat-rate-shipping-for-woocommerce/admin/partials/afrsm-init-shipping-methods.php on line 168
Mananca Local - Mananca Local

Mâncare din sate

De mulți ani vizităm necontenit satele și le descoperim micii producători de mâncare. Prin vânzarea produselor lor, îi susținem direct, iar înainte să fie online, îi ajutăm cum știm mai bine pe partea de ambalare, logistică și promovare. 

#slowfoodsolidarity #manancalocal
#eatlocal #transylvaniantaste

Produse de artizanat

Meșteșugarii sau meseriașii, pe care îi promovăm, produc lucruri cu mâna lor. Din materiale locale și cu muncă dedicată. Noi le aflăm povestea, o spunem mai departe și promovăm obiectele lor spre vânzare așa cum știm noi, prin intermediul poveștilor. 

#handmade #mestesug #frumosfolositor #produslocal

#From MyTransylvania

Ce facem?

După mulți ani de în care te-am invitat și găzduit în satele noastre, putem acum să îți și trimitem ceva de la noi, direct la tine acasă.  
Ce facem așadar? Alegem producători de mâncare sau obiecte de artizanat cu atenție. Îi selecționăm doar pe cei pe îi cunoaștem din satele unde am organizat brunch-uri, picnicuri sau alte evenimente gastronomice în ultimii ani. 

Cum funcționează?

Fiind, de regulă, obiecte sau specialități produse la scară mică, în mod artizanal, încercăm să grupăm produsele astfel încât comenzile să aibă sens economic pentru produucători. Comanda ta se preia online și noi mergem efectiv în sate să preluăm produsele și să ți le trimitem.  Frumos ambalate, produsele lor ajung, astfel, la tine. 

Ce susții cumpărând?

Apreciem că susții economia locală, rurală și conștientizezi efortul făcut de oamenii din comunitățile mici. Munca lor asiduă se regăsește în gustul bucatelor sau frumusețea obiectelor. 
Acționăm respectând natura și suntem recunoscători că ne oferă produse care variază în ceea ce privește gustul, aspectul sau forma, culoarea și textura.

Țesem contemporanul cu elemente de teritoriu și povești cu tâlc din Transilvania.

From My Transylvania – dezvăluie componenta noastră  de manufactură, de produse și mâncare, activitatea comercială și de promovare a specialităților locale pe magazinul online.